Gert-Jan Jansen

Chris heeft letterlijk gezorgd voor een onbezorgde verbouwing!

 

Chris Jorg heeft voor mij een complexe verbouwing gedaan in een 100-jaar oud woonhuis. Het huis kreeg veel duurzame energie oplossingen zoals een warmtepomp, een laagtemperatuur vloerverwarming en overal LED-verlichting met bijbehorende Domotica (woonhuisautomatisering). 

 


Na 3 slechte ervaringen met aannemers begon het goede gevoel bij Chris bij de heldere begroting, gespecificeerd tot op het stopcontact! Eerlijk is eerlijk, Chris was zeker niet de goedkoopste. Maar nu de verbouwing voltooid is, blijkt er slechts 5% meerkosten in rekening gebracht te zijn. Dat betekent dat er eerlijk en integer wordt geoffreerd zonder dat je voor verrassingen komt te staan. En dat was bij andere verbouwingen wel anders, 25% meerwerk/kosten was heel normaal en heel vervelend! 

 

Tijdens het bouwproces is Chris pro-actief en komt met vindingrijke oplossingen. Hij houdt zich aan de afspraken en zorgt ook dat buren minimaal overlast hebben. Alle onderaannemers worden persoonlijk door hem geselecteerd en staan onder strak regime van Chris. Daardoor wordt er op tijd en netjes gewerkt.

 

Chris heeft letterlijk gezorgd voor een onbezorgde verbouwing!

 

In de eindfase mag Chris iets duidelijker communiceren over de uiteindelijk oplevering, maar als je hem daarop wijst, staat hij open voor commentaar en handelt daar naar. Uiteindelijk ben ik zeer tevreden over het eindresultaat! 

 

Kortom, ik kan Chris Jorg van harte aanbevelen als projectcoordinator/aannemer!

Locatie

Netherlands


bouwbedrijf chris jörg

grebbeberglaan 15 - 308 a
3527 vx utrecht
t. 030 711 8827

 

info@chrisjorg.nl

Facebook
kvk 30182535 utrecht